Absolute Gospel Singers

Stacks Image 90Om Absolute Gospel Singers

Absolute Gospel Singers er et professionelt gospelkor der synger moderne gospel med krop, liv og sjæl.
Koret har sunget sammen siden 2011, og optræder ved alt fra private arrangementer, som konfirmationer og fødselsdage til større TV-optrædner og egne koncerter. Koret har også sunget ved gospelgudstjenester i udlandet. 

Vild med Gospel
Absolute Gospel Singers, eller i daglig tale AGS er en del af organisationen Vild med Gospel. Koret holder til i Gospelkirken på Filippavej på Frederiksberg. Det er her koret holder egne koncerter hver sæson.
Repetoireret svinger bredt fra moderne laid back eller poppet gospel til dybtfølende og mere traditionelt gospel. 


Lad os synge for dig
AGS kan bookes med pianist eller med helt band.
Send os din forespørgsel her.

Vil du synge sammen med AGS?
AGS har ca. 60 dygtige sangere. Har du lyst til at synge sammen med os, så er der optagelsesprøver hvert halve år inden sæsonstart. Hold øje med hjemmesiden for datoer og anden information.
Skriv til os her.

Linda Andrews, Dirigent
blocks_image_19_11-150x150
Linda Andrews er korets stifter og daglige leder, og udover at være professionel sangerinde er Linda også en rigtig dygtig coach og med sin medrivende personlighed og musikalske talent får Linda koret til at vise sig fra sin bedste side. Linda har arbejdet med gospelgenren i flere år og har stiftet en del kor igennem tiden. Linda Andrews har udgivet 5 solo albums og i 2009 vandt Linda den danske udgave af X-factor. Tjek mere om Linda på hendes hjemmeside: www.lindaandrews.dk

Markus Lindell, Pianist

markus1-150x150
Markus er korets pianist der med et enormt talent på tangenterne underbygger en musikalsk stemning der bare må opleves. Markus har udgivet flere albums indenfor gospel og har sammen med Julie startet vildmedgospel.dk.